Ασφάλεια Υγείας Νοσοκομειακά Προγράμματα Εξωνοσοκομειακά Προγράμματα


Πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πολυτιμότερο, η υγεία

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα
υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους

Νοσοκομειακό (Ατομικό/Οικογενειακό)

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρούργων και πολλές άλλες παροχές.
Πάρε προσφορά 


Ιατρικές επισκέψεις & διαγνωστικές εξετάσεις


Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές
Πάρε προσφορά 


Σοβαρή ασθένεια


Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν απο την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.
Πάρε προσφορά 


Επίδομα για χειρουργείο ή νοσηλεία


Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμένεις στο νοσοκομείο.
Πάρε προσφορά 


Κάλυψη εξόδων αν δεν μπορώ να δουλέψω από ατύχημα ή ασθένεια


Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σου δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδα σου σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργασθείς.
Πάρε προσφορά 


Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης


Aπευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Αποτελεί μία σημαντική παροχή για τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.
Πάρε προσφορά 


Ταξιδιωτική ασφάλιση


Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά την διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.
Πάρε προσφορά 


Ασφάλιση Άδειας Παραμονής


Βρες μία οικονομική και προσιτή λύση ασφάλισης για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας παραμονής σου. Οι καλύψεις του συμβολαίου αφορούν: Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Νοσοκομειακή περίθαλψη.
Πάρε προσφορά 


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Επικοινωνία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ
Ασφαλιστικό Γραφείο
Αγίου Βασιλείου 3

Περιστέρι (Σταθμός Μετρό Ανθούπολη)


T: 215 520 3811
M: 6977 267 222


tzouganatos@simvoulos-asfalisis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις