Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Επιχειρήσεων 
Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.
Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες. Τα νέα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων  εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε με σιγουριά να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι και άν συμβεί.
Τα νέα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων , είναι ιδανικά για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, που καταλαμβάνουν χώρο μέχρι 150 τετραγωνικών μέτρων. Απευθύνονται στους επαγγελματίες που θέλουν να διασφαλίσουν το εισόδημα της οικογένειάς τους, χωρίς να πληρώνουν υψηλό κόστος. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα οικονομικά και βασίζονται σε πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης, που υπολογίζεται ανά τετραγωνικό μέτρο και δεν εξαρτάται από την περιοχή.


Δείτε τις καλύψεις  (κλίκ εδώ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
www.simvoulos-asfalisis.gr
ΤΗΛ.  :  2155203811 ,   FAX : 2118008283
KIN. : 6977267222

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε και να σας εξηγήσουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ
Ασφαλιστικό Γραφείο
Παν. Τσαλδάρη 91 & Μεσολογγίου 20

Περιστέρι (Σταθμός Μετρό Ανθούπολη)


T: 215 520 3811
M: 6977 267 222


tzouganatos@simvoulos-asfalisis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις